Sailéad Turcaí agus Mónóg Folláin
Tánn sailéad seo tapaigh le déanamh, blasta le nithe agus lán de chothú! Is féidir sicín fuar a úsáid in ionad turcaí más mian leat.
Am Ullmhúcháin: 15 Neómat
Faid cócaireachta: 20 Neómat
Do: 2
-
600g Brollach turcaí50g Soilire1 Oinniún dearg amháin2 spt Mustard slánghráinneach4 spb Mónóg Folláin1 spt Sáiste trim1 spb Maonáis1 Úll amháinDornán Cnó peacáin
-
- Réamh téigh an oigheann go190 ℃
- Gearr an turcaí ina piosaí cearnógach agus cuir i mias oigheanndíonach iad.
- Clúdaigh le scragall stáin agus cuir san oigheann ar feadh 20 noiméad iad.
- Gearr an Soilire agus óinniún ina céarnóga
- Mionghearr an sáiste.
- Bain an turcaí ón oigheannscaip an sáiste thar agus scaoil leis fuara.
- Nuair atá an turcaí fuar cuir an cuid eile dos na comhábhair ina dteannta agus measc le chéile.
- Riar fuar.
Comhábhair
- 600g Brollach turcaí
- 50g Soilire
- 1 Oinniún dearg amháin
- 2 spt Mustard slánghráinneach
- 4 spb Mónóg Folláin
- 1 spt Sáiste trim
- 1 spb Maonáis
- 1 Úll amháin
- Dornán Cnó peacáin
Modh
- Réamh téigh an oigheann go190 ℃
- Gearr an turcaí ina piosaí cearnógach agus cuir i mias oigheanndíonach iad.
- Clúdaigh le scragall stáin agus cuir san oigheann ar feadh 20 noiméad iad.
- Gearr an Soilire agus óinniún ina céarnóga
- Mionghearr an sáiste.
- Bain an turcaí ón oigheannscaip an sáiste thar agus scaoil leis fuara.
- Nuair atá an turcaí fuar cuir an cuid eile dos na comhábhair ina dteannta agus measc le chéile.
- Riar fuar.