Toirtín Úll oscailte
Is féidir ár subh aibreog a úsáid chun aon chíste a ghliosarnach. Bain triail as an oideas triadisiúnta seo do thoirtín úll oscailte agus féach cad a cheapann tú.
Am Ullmhúcháin: 15 Neómat
Faid cócaireachta: 30 Neómat & 30 Neómat ag fuara
Do: 5
-
1 cuid do Taosrán briosc-chrústa1 punt(450g) Úlla ithe2 spb Siúcre mín3 spb mór Subh Aibreog gan siúcre Folláin1 Fáisc líomóid
-
- Réamh theigh an oigheann go 190ºC/375ºF/Gásmharc 5.
- Ullmhigh an taos agus fuaraigh a gcoir uair a chloig
- Smear stán bácála 7 orlach agus cuir an taos isteach ann, dein priocadh ar bun an taos le forc
- Lom na húlla, bain amach croílár agus gearr ina cheathrúna ansan i slisiní tanaí
- Cuir na slisiní úll i gciorcail ar an taosráin á luí thar ciumhais a chéile
- Craith beagán siúcre mín ós a gcionn agus bácáil ar feadh 25 noiméad.
- Leaghaidh an subh Aibreog i sáspan leis an sulach liomóide.
- Tóg amach an císte agus smear an subh leighte air.
- Cuir ar ais san oigheann ar feadh 5-10 noiméad.
-
Is feidir an taosráin saibhir a dhéinamh tú féin mar leanas. 110g plúr, 55g íme, Spiúnóg boird siúcre mín, 2 buíocán ubh
- Measc an tím isteach sa phlúr, measc an siúcre leis.
- Measc an buíocán isteach agus cuir sa reoiteoir ar feadh uair a chloig.
Comhábhair
- 1 cuid do Taosrán briosc-chrústa
- 1 punt(450g) Úlla ithe
- 2 spb Siúcre mín
- 3 spb mór Subh Aibreog gan siúcre Folláin
- 1 Fáisc líomóid
Modh
- Réamh theigh an oigheann go 190ºC/375ºF/Gásmharc 5.
- Ullmhigh an taos agus fuaraigh a gcoir uair a chloig
- Smear stán bácála 7 orlach agus cuir an taos isteach ann, dein priocadh ar bun an taos le forc
- Lom na húlla, bain amach croílár agus gearr ina cheathrúna ansan i slisiní tanaí
- Cuir na slisiní úll i gciorcail ar an taosráin á luí thar ciumhais a chéile
- Craith beagán siúcre mín ós a gcionn agus bácáil ar feadh 25 noiméad.
- Leaghaidh an subh Aibreog i sáspan leis an sulach liomóide.
- Tóg amach an císte agus smear an subh leighte air.
- Cuir ar ais san oigheann ar feadh 5-10 noiméad.
-
Is feidir an taosráin saibhir a dhéinamh tú féin mar leanas. 110g plúr, 55g íme, Spiúnóg boird siúcre mín, 2 buíocán ubh
- Measc an tím isteach sa phlúr, measc an siúcre leis.
- Measc an buíocán isteach agus cuir sa reoiteoir ar feadh uair a chloig.