Toirtíní subh gan siúcre
Cuirfidh siad seo iontas ar aon chomluadar. Déan roim ré hiad, maireann siad seachtaine agus táid oiriúnach le cuir sa reoitóir agus a athbhácail.
Am Ullmhúcháin: 15 Neómat
Faid cócaireachta: 20 Neómat
Do: 12
-
400g (14unsa) Gnáth phlúr200g (7unsa) Buíoc bog1 spb Uisce fuar250g don subh Folláin gan siúcre is fearr leat
-
- Cuir an buíoc i mbabhla agus measc an uisce fuar agus an plúr
- Measc le forc go dtí go mbionn sé ina thaos
- Measc isteach an cuid eile don phlúr
- Cuir isteach i scannán cumhdaithe agus cuir sa chuisneoir ar feadh uair a chloig
- Réamh-téigh an oigheann go dtí 200℃/400 ℉/ gásmharc 6.
- Smear cupla stán, roll an taos le crann fuinte
- Úsáid gléas gearrtha ciorcalach chun an taos a ghearradh
- Cuir an taos ins na stán agus bruigh síos go cúramach iad
- Cuir spt (spúnóg tae) amháin do subh Folláin gan siúcre i ngach ceann
- Dein iad a bhácáil ar feadh 15/20 noiméad go mbeidh dath órdha ar an taos
Comhábhair
- 400g (14unsa) Gnáth phlúr
- 200g (7unsa) Buíoc bog
- 1 spb Uisce fuar
- 250g don subh Folláin gan siúcre is fearr leat
Modh
- Cuir an buíoc i mbabhla agus measc an uisce fuar agus an plúr
- Measc le forc go dtí go mbionn sé ina thaos
- Measc isteach an cuid eile don phlúr
- Cuir isteach i scannán cumhdaithe agus cuir sa chuisneoir ar feadh uair a chloig
- Réamh-téigh an oigheann go dtí 200℃/400 ℉/ gásmharc 6.
- Smear cupla stán, roll an taos le crann fuinte
- Úsáid gléas gearrtha ciorcalach chun an taos a ghearradh
- Cuir an taos ins na stán agus bruigh síos go cúramach iad
- Cuir spt (spúnóg tae) amháin do subh Folláin gan siúcre i ngach ceann
- Dein iad a bhácáil ar feadh 15/20 noiméad go mbeidh dath órdha ar an taos