Císte Spúinse Folláin

Níl faic níos oiriúnaí do chiste spúinse ná subh. Bain trial as an oideas seo agus trial pé subh is ansa leat ann.

Am Ullmhúcháin: 15 noiméad
Faid cócaireachta: 25 noiméad
Do: 6

Tá an oideas seo go hÁlainn le...

Pictiúr den táirge gaolmhar - Sú-Talún - NBF

Subh gan siúcra

Sú-Talún

Roghanna malartacha:

Feach ar an táirge

Comhábhair

  • 175g Ím nú buíoc bog, agus breis le smear
  • 175g plúr éiritheach
  • 175g Siúcre mín órdha
  • 3 úbh buailte
  • 5 – 6 spb don subh Folláin is fearr leat
  • Croitheadh do Siúcre Reoáin
  • Roghnach Uachtar buailte

Modh

  1. Réamh-téigh an oigheann go 180ºC/350ºF
  2. Smear agus línidh na stáin le paipéar gréiscdhíonach (stáin18cm/7 n'órlaí)
  3. Cuir an plúr agus an púdar bácála trí chriathir isteach i mbabhla agus cuir leis an siúcre, ím agus uíbheacha
  4. Bual le chéile ar feadh dhá noiméad
  5. Roinn an meascán idir dhá stán
  6. Bácáil san oigheann ar feadh 25 noiméad go dtí go mbionn sé árdaithe go maith.
  7. Fuaraigh ar raca ar feadh 5 noiméad, scaoil na taobhanna le scian agus cuir amach ar an raca.
  8. Smear císte amháin le subh Folláin, smear le uachtar chomh maith agus cuir an císte eile in airde ar.
  9. Cuir beafán shiúcre reoáin ar a bharr