Císte Spúinse Folláin
Níl faic níos oiriúnaí do chiste spúinse ná subh. Bain trial as an oideas seo agus trial pé subh is ansa leat ann.
Am Ullmhúcháin: 15 noiméad
Faid cócaireachta: 25 noiméad
Do: 6
Tá an oideas seo go hÁlainn le...
Subh gan siúcra
Sú-Talún
Roghanna malartacha:
-
Roghanna malartacha:
- Subh Sú chraobh ,
- Fraochán nú
- Spiúnáin
-
175g Ím nú buíoc bog, agus breis le smear175g plúr éiritheach175g Siúcre mín órdha3 úbh buailte5 – 6 spb don subh Folláin is fearr leatCroitheadh do Siúcre ReoáinRoghnach Uachtar buailte
-
- Réamh-téigh an oigheann go 180ºC/350ºF
- Smear agus línidh na stáin le paipéar gréiscdhíonach (stáin18cm/7 n'órlaí)
- Cuir an plúr agus an púdar bácála trí chriathir isteach i mbabhla agus cuir leis an siúcre, ím agus uíbheacha
- Bual le chéile ar feadh dhá noiméad
- Roinn an meascán idir dhá stán
- Bácáil san oigheann ar feadh 25 noiméad go dtí go mbionn sé árdaithe go maith.
- Fuaraigh ar raca ar feadh 5 noiméad, scaoil na taobhanna le scian agus cuir amach ar an raca.
- Smear císte amháin le subh Folláin, smear le uachtar chomh maith agus cuir an císte eile in airde ar.
- Cuir beafán shiúcre reoáin ar a bharr
Comhábhair
- 175g Ím nú buíoc bog, agus breis le smear
- 175g plúr éiritheach
- 175g Siúcre mín órdha
- 3 úbh buailte
- 5 – 6 spb don subh Folláin is fearr leat
- Croitheadh do Siúcre Reoáin
- Roghnach Uachtar buailte
Modh
- Réamh-téigh an oigheann go 180ºC/350ºF
- Smear agus línidh na stáin le paipéar gréiscdhíonach (stáin18cm/7 n'órlaí)
- Cuir an plúr agus an púdar bácála trí chriathir isteach i mbabhla agus cuir leis an siúcre, ím agus uíbheacha
- Bual le chéile ar feadh dhá noiméad
- Roinn an meascán idir dhá stán
- Bácáil san oigheann ar feadh 25 noiméad go dtí go mbionn sé árdaithe go maith.
- Fuaraigh ar raca ar feadh 5 noiméad, scaoil na taobhanna le scian agus cuir amach ar an raca.
- Smear císte amháin le subh Folláin, smear le uachtar chomh maith agus cuir an císte eile in airde ar.
- Cuir beafán shiúcre reoáin ar a bharr