Rollaí Ispíní Baile le Anlann goinbhlasta Piobar Róstaithe Folláin nú Anlann Goinbhlasta Trataí Folláin
Tá na rollaí ispíni seo go hiontach mar bhéile tapaigh, don bhosca lóin nó mar bhia mearana ag cóisir. Bain triail as lénár n-anlann Piobar Dearg nó Trátaí.
Am Ullmhúcháin: 15 Neómat
Faid cócaireachta: 30 Neómat
Do: 4
Tá an oideas seo go hÁlainn le...
Anlann trátaí
Roghanna malartacha:
-
Roghanna malartacha:
- Piobar Dearg Róstaithe
-
8 unsa (225g) Gnáth phlúr6 unsa (175g) ÍmGráinne Salt1 punt(450g) Feoil ispiní1 Oinniún1 spt SáisteLe riar Anlann goinbhlasta piobar róstaithe Folláin
-
-
(An taos)
Meáigh amach an tím, clúdigh le scragall stáin agus cuir sa reoitóir a gcoir 30-45 noiméad
- Criathraigh amach an plúr agus an salann i mbabhla
-
Bain amach an ím ón reoitéoir agus sáigh isteach sa phlúr é agus dein é a ghrátáil.
Coiméad á shá isteach sa phlúr chun gur feidir an tím a ghrátáil go maith. - Úsáid scian chun na piosaí íme go léir a chlúdach le plúr
-
Anois cuir dóthain uisce leis chun an taos a dheinamh.
Ag úsáid do lámha tabhair an taos le chéile. - Cuir an taos isteach i mbabhla le mala plaisteach ós a chionn agus cuir sa chuisneoir é ar feadh 30 noiméad.
- Réamh teigh an oigheann go 220ºC/425ºF/gásmharc 7.
- ???????? missing method
-
(An taos)
Comhábhair
- 8 unsa (225g) Gnáth phlúr
- 6 unsa (175g) Ím
- Gráinne Salt
- 1 punt(450g) Feoil ispiní
- 1 Oinniún
- 1 spt Sáiste
- Le riar Anlann goinbhlasta piobar róstaithe Folláin
Modh
-
(An taos)
Meáigh amach an tím, clúdigh le scragall stáin agus cuir sa reoitóir a gcoir 30-45 noiméad
- Criathraigh amach an plúr agus an salann i mbabhla
-
Bain amach an ím ón reoitéoir agus sáigh isteach sa phlúr é agus dein é a ghrátáil.
Coiméad á shá isteach sa phlúr chun gur feidir an tím a ghrátáil go maith. - Úsáid scian chun na piosaí íme go léir a chlúdach le plúr
-
Anois cuir dóthain uisce leis chun an taos a dheinamh.
Ag úsáid do lámha tabhair an taos le chéile. - Cuir an taos isteach i mbabhla le mala plaisteach ós a chionn agus cuir sa chuisneoir é ar feadh 30 noiméad.
- Réamh teigh an oigheann go 220ºC/425ºF/gásmharc 7.
- ???????? missing method